LET OP: VANWEGE DE CORONA MAATREGELEN EN OOK IN COMBINATIE MET ONS HORECA GEDEELTE ZIJN DE ARRANGEMENTEN NIET MOGELIJK IN DE WINKEL. MAIL OF BEL ONS OM ANDERE OPTIES TE BESPREKEN! WE DENKEN GRAAG MEE!

Meidenmiddag, vrijgezellenfeestje, personeelsuitje, babyshower….

Wil je de fijne kneepjes van het vak leren, dan kun je natuurlijk een gezellige workshop volgen en daarna thuis aan de slag.  Maak een afspraak bij de Zoete Bezigheid voor een gezellige avond met vriendinnen, familie of collega’s!

Maak een keuze tussen de verschillende soorten workshops:

All in workshop sieraden

Wil je een compleet verzorgde avond voor een vaste prijs? Kies dan voor de All-in workshop. Je maakt met de groep een keuze uit 6 soorten sieraden, waarvan we er twee gaan maken. Je bepaald natuurlijk wel helemaal zelf hoe ze eruit gaan zien!

Een workshop is al te reserveren vanaf 5 personen op een doordeweekse dag of avond. Vanaf 10 personen worden de workshop na 19:00 uur gegeven en mogelijk ook in het weekend. Een workshop duurt 2 uur.

De kosten voor een all-in workshop bedragen €25,- p.p. en dit is inclusief:
– drinken en lekkernij
– gebruik van gereedschap
– benodigde kralen en bedels
– overig benodigd materiaal
– 2 sieraden conform voorbeelden

 

Basis workshop sieraden

Bij deze workshop mag je helemaal zelf bepalen welk sieraad je gaat maken. Bijvoorbeeld een ketting, oorbellen, armband of zelfs een sleutelhanger. Bedenk voortijdig vast wat je wilt, want dat scheelt een hoop tijd!

Een workshop is al te reserveren vanaf 5 personen op een doordeweekse dag of avond. Vanaf 10 personen worden de workshop na 19:00 uur gegeven en mogelijk ook in het weekend. Een workshop duurt 2 uur.

De kosten voor een basisworkshop bedragen €7,50 p.p. en dit is inclusief:
– 1 kopje koffie of thee
– gebruik van gereedschap
– elastiek en metaaldraad
– knijpkralen, slotjes, ringetjes
– kettelstiften en nietstiften
– oorbelhaakjes

De workshop is dus exclusief kralen en overig materiaal, drinken en lekkernij. Houd hier dus rekening mee.

 

All in workshop taart decoreren

Altijd al eens willen leren hoe je een echte unicorn taart maakt? Volg dan eens een workshop taart decoreren. Wij zorgen natuurijk voor de basis materialen en nodige voorbereidingen. Je gaat daarna helemaal zelf aan de slag met het opbouwen van de taart en afsmeren met botercreme. Ook de decoratie en losse elementen van fondant ga je helemaal zelf maken. 

Een taarten workshop is te reserveren vanaf 5 tot maximaal 8 personen en is altijd na openingstijden of op een donderdagavond mogelijk. Een workshop duurt 2 uur.

De kosten bedragen €49,50 p.p. en dit is inclusief:

- 2 drankjes
- alle benodigdheden
- de taart uiteraard! (min. 6 flinke punten)
 

Wil je meer weten of reserveren? Bel ons dan even op 0546-843400.

© 2018 - 2021 *** | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel