LET OP: VANWEGE DE CORONA MAATREGELEN EN OOK IN COMBINATIE MET ONS HORECA GEDEELTE ZIJN DE ARRANGEMENTEN NIET MOGELIJK IN DE WINKEL. MAIL OF BEL ONS OM ANDERE OPTIES TE BESPREKEN! WE DENKEN GRAAG MEE!

Voordat je begint, is het handig om alvast te bedenken wat je wil maken. Oorbellen, armband, ketting of iets compleet anders? Onze inspiratieboeken, sieraden uit de verkoop en internet filmpjes kunnen daarbij helpen en zorgen ervoor dat je niet overweldigd word door alle verschillende keuzes. Als je eruit bent kun je aan de slag.

Op de kleine tafels pak je:
een roze bakje, een potlood en een briefje

Aansluitend ga je in de verschillende kasten op zoek naar alles wat je nodig hebt om jouw toekomstige lievelingssieraad te maken.

Van elk onderdeel dat je pakt, schrijf je de prijs meteen op je briefje.
Daarachter turf je hoeveel je ervan gepakt hebt. Zo heb je de mogelijkheid om makkelijk iets erbij te pakken of weer in het goede potje terug te leggen als je het niet meer nodig hebt.
Van het touw, de ketting en de leertjes schrijf je de centimeters op die je afgeknipt hebt. Of je het gebruikt of niet, wat je afgeknipt hebt moet je wel betalen. Denk hier dus goed over na voordat je het doet! Het doorzichtige elastiek en het ijzerdraad zijn gratis als je er in de winkel mee aan de slag gaat, wees er wel zuinig mee, zodat zo veel mogelijk mensen er plezier van kunnen hebben.

Als je alles hebt, ga je lekker aan je tafel zitten en je creatieve uitspatting tot stand laten komen, het gereedschap dat je hierbij vaak nodig hebt, staat in verschillende blikken op sommige tafels en is voor iedereen te gebruiken.
De medewerkers helpen graag met het maken van een knoopje of met de zoektocht naar een gewenst onderdeel. Meer hulp en uitleg krijg je bij een van de verschillende workshops en/of kinderfeestjes. Vraag om informatie bij de balie.
Als je klaar en trots bent leg je je sieraad samen met het briefje op de balie en een van de medewerkers kijkt het voor je na. Dit niet omdat we jullie of jullie rekenkwaliteiten niet vertrouwen, maar omdat het belangrijk is, dat we precies weten wat er verkocht is. Als alles nagekeken is, kun je alles in een keer afrekenen en dan blij en trots met je nieuwe sieraad de bloemetjes buiten zetten.

Heel veel plezier!!

Als je dit nou leest en denkt : “aaaahh ik ben helemaal niet zo creatief, maar wil wel wat maken”  kijk dan even bij ons workshop kopje, daar leggen we uit welke workshops we allemaal aanbieden.

© 2018 - 2021 *** | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel