LET OP: VANWEGE DE CORONA MAATREGELEN EN OOK IN COMBINATIE MET ONS HORECA GEDEELTE ZIJN DE ARRANGEMENTEN NIET MOGELIJK IN DE WINKEL. MAIL OF BEL ONS OM ANDERE OPTIES TE BESPREKEN! WE DENKEN GRAAG MEE!

Wij hebben diverse thee arrangmenten, voor ieder wat wils! Tijdens je thee arrangement kun je vrijblijvend aan de slag met het maken van sieraden. Of gewoon gezellig bijkletsen kan natuurlijk ook!

Bij ieder thee arrangement kun je onbeperkt potjes thee bij bestellen.

 

 

Sweet tea

Geniet samen eens van een gezellige Sweet tea. Lekkere warme scones met jam en clotted cream en onbeperkt thee drinken met een plank vol zoetigheid voor maar € 12,50 pp. Kom je met een groep van 3 of meer personen? Reserveer* dan wel even! Vooral in het weekend is het vaak druk! 

Chocoladefonduen

Lekker chocolade fonduen en onbeperkt thee drinken kan al vanaf €12,50 pp. Met o.a. marshmallows, fruit en verschillende koekjes. Alleen mogelijk wanneer gereserveerd* is. Minimum aantal is 2 personen.

Afternoon tea

Vooraf krijg je warme scones met jam en clotted cream en vervolgens een plankje met tosti ham/kaas + een kleine salade en chips, zoetigheid van de week en vers fruit. Ondertussen lekker onbeperkt thee drinken, dit alles voor € 15,- pp. Alleen mogelijk wanneer gereserveerd* is. minimum aantal is 2 personen.

High tea

Vooraf krijg je warme scones met jam en clotted cream en een glas jus d’orange vervolgens een plankje met diverse zoetigheid, tosti ham/kaas, kaaskoekjes en quiche + een kleine salade en chips. Ondertussen lekker onbeperkt thee drinken, dit alles voor € 19,90,- pp. Alleen mogelijk wanneer gereserveerd* is. minimum aantal is 2 personen

Babyshower

Alle bovenstaande arrangementen kunnen tegen een meerprijs van €2,50 pp als babyshower gereserveerd worden. Wij zorgen dan voor de versiering in roze/blauw, worden jullie ontvangen met een bubbeltje (alcholvrij uiteraard ;) en gaat de mama in spé naar huis met iets lekkers!


Heb je last van een ALLERGIE, maar wil je wel graag met vrienden of familie bij ons genieten van een thee arrangement? Als je ons op tijd belt, dan houden we er zo veel mogelijk rekening mee. LET WEL OP, we doen ons uiterste best, maar door de kleine keuken hebben we wel beperkte middelen, vooral als het druk is. Sporenvrij kunnen we dus niet garanderen en ook géén coeliakie-proof voedsel aanbieden!

Omdat de speciale producten kostbaar zijn vragen we voor een aangepast arrangement een TOESLAG van €2,50.

*Het annuleren van een thee arrangement is mogelijk tot 2 uur (tijdens openingstijden) van tevoren, mits dit telefonisch gebeurd. Anders wordt bij het afrekenen uitgegaan van het aantal personen dat is doorgegeven bij de reservering.

JE KUNT HIER RESERVEREN

© 2018 - 2021 *** | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel